Βιογραφικό - Το Ιατρείο

Share
Image

Βιογραφικό

Ο Μπράττης Νικόλαος MD, PhDc, F.MAS D.MAS είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει Diploma στην Ελάχιστα Επεμβατική - Λαπαροσκοπική Ουρολογία, World Laparoscopy Hospital, New Delhi, India. Πιστοποίηση στην επάρκεια διενέργειας ουρολογικού υπερήχου από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο".

Σήμερα, είναι Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), ενώ έχει διατελέσει και Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Την εξειδίκευσή του ολοκλήρωσε σε Ουρολογικές κλινικές και Νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και της Ελλάδας. 

Image

Κατέκτησε τον τίτλο Senior Registrar από την Ουρολογική Κλινική Shouthmead Hospital (North Bristol Trust), Bristol, UK και Registrar (Ομάδα Ενδοουρολογίας & Λαπαροσκόπησης) από την Ουρολογική Κλινική του Princess Alexandra Hospital, Harlow, Essex. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης, ο ιατρός έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει συλλέξει μεγάλο αριθμό CME credits. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Ένωσης, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Λαπαροσκοπικών Χειρουργών, καθώς και του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου.

Image

Το Ιατρείο

Ο χειρουργός ουρολόγος Νικόλαος Μπράττης MD, PhDc, F.MAS, D.MAS, προσφέρει εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, που αφορούν στις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος. Αντιμετωπίζει χειρουργικά με τη χρήση της λαπαροσκοπικής τους όγκους νεφρού, καρκίνους κύστης, προστάτη και όρχι. Διεκπεραιώνει, επίσης, με επιτυχία διουρηθρική αφαίρεση προστάτη και αφαίρεση λίθων.

Image

Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχάνημα υπερήχων για την εξέταση του Ουροποιητικού Συστήματος (νεφρών, ουροδόχου κύστεως, του προστάτη, των όρχεων). Επιπρόσθετα διαθέτει ουροροόμετρο καθώς και το σύνολο του εξοπλισμού για μικρό-επεμβάσεις στο χώρο του ιατρείου.

Σας περιμένουμε για ένα ουρολογικό - ανδρολογικό check-up με υπερηχογραφικό έλεγχο, κατά το οποίο ο ιατρός μπορεί προληπτικά να διαγνώσει ένα πλήθος ουρολογικών παθήσεων.

Image

Ραντεβού

Επισκεφθείτε μας κλείνοντας την επίσκεψή σας Online
Κλείστε Ραντεβού