Βιογραφικό - Το Ιατρείο

Share
Image

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Μπράττης MD, PhDc, F.MAS, D.MAS, FEBU είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών & Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) 

Την εξειδίκευσή του ολοκλήρωσε σε Ουρολογικές κλινικές και Νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και της Ελλάδας. 

Διαθέτει Diploma στην Ελάχιστα Επεμβατική - Λαπαροσκοπική Ουρολογία, World Laparoscopy Hospital, New Delhi, India.

Πιστοποίηση και επάρκεια στην Ρομποτική Χειρουργική Ουρολογία κατόπιν fellowship στο νοσοκομείο Southmead (Bristol, UK). Είναι Ρομποτικός Χειρουργός (Urological Robotic Surgeon) ειδικευθείς στην Ρομποτική Χειρουργική Ουρολογία, έχει εκπαιδευτεί στο ρομποτικό σύστημα Da Vinci.

Κατάκτηση του τίτλου του Fellow of the European Board of Urology (F.E.B.U.) (Ιούνιος 2023) κατόπιν εξετάσεων στις Ευρωπαϊκές Εξετάσεις Ουρολογίας του European Board of Urology (E.B.U.). Πιστοποίηση στην επάρκεια διενέργειας ουρολογικού υπερήχου από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Την εξειδίκευσή του ολοκλήρωσε σε Ουρολογικές κλινικές και Νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και της Ελλάδας. 

Image

Έχει διατελέσει ως post CCT Robotic Fellow & ως Senior Registrar στην Ουρολογική Κλινική Southmead Hospital (North Bristol Trust), Bristol, UK και ως Senior Registrar στην Ομάδα Ενδοουρολογίας & Λαπαροσκόπησης στην  Ουρολογική Κλινική του Princess Alexandra Hospital, Harlow, Essex. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης, ο ιατρός έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει συλλέξει μεγάλο αριθμό CME credits.

Μέλος

  • Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας
  • Μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU)
  • Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Λαπαροσκοπικών Χειρουργών
  • Μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου.

Τίτλοι

  • Post CCT Robotic Fellow, Ουρολογική Κλινική Southmead Hospital (North Bristol Trust, Bristol, UK)
  • Senior Registrar, Ουρολογική Κλινική Southmead Hospital (North Bristol Trust, Bristol, UK)
  • Registrar (Ομάδα Ενδοουρολογίας & Λαπαροσκόπησης), Ουρολογική Κλινική του Princess Alexandra Hospital, Harlow, Essex.
  • Fellow of the European Board of Urology(FEBU)
Image

Το Ιατρείο

Ο Χειρουργός Ουρολόγος Νικόλαος Μπράττης MD, PhDc, F.MAS, D.MAS, FEBU  προσφέρει εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, που αφορούν στις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος. Αντιμετωπίζει χειρουργικά με τη χρήση της λαπαροσκοπικής τους όγκους νεφρού, καρκίνους κύστης, προστάτη και όρχι. Διεκπεραιώνει, επίσης, με επιτυχία διουρηθρική αφαίρεση προστάτη και αφαίρεση λίθων.

Image

Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχάνημα υπερήχων για την εξέταση του Ουροποιητικού Συστήματος (νεφρών, ουροδόχου κύστεως, του προστάτη, των όρχεων). Επιπρόσθετα διαθέτει ουροροόμετρο καθώς και το σύνολο του εξοπλισμού για μικρό-επεμβάσεις στο χώρο του ιατρείου.
Διαθέτει εύκαμπτο κυστεοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας ( Γερμανικού Όικου - HD ) με απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας ουρήθρας και ουροδόχου κύστης με τον πλεόν ανώδυνο και ατραυματικό τρόπο. 

Σας περιμένουμε για ένα ουρολογικό - ανδρολογικό check-up με υπερηχογραφικό έλεγχο, κατά το οποίο ο ιατρός μπορεί προληπτικά να διαγνώσει ένα πλήθος ουρολογικών παθήσεων.

Image

Ραντεβού

Επισκεφθείτε μας κλείνοντας την επίσκεψή σας Online
Κλείστε Ραντεβού